ATT BYGGA HUS

Trivas på dagen och sova gott om natten

Står du just inför ditt livs investering? Ett lyckat husbygge kräver både hjärta och hjärna. Vi tror att en gedigen kvalitetskänsla från början och hållbarhet i längden är viktigast av allt. Livsviktigt, faktiskt. För det handlar ju trots allt om en investering i både familjen, livet och den privata ekonomin. Allt måste kännas rätt. Därför tycker vi att du ska jämföra olika hustillverkare; titta på vad som ingår i deras erbjudanden, vad som inte ingår och vad priset blir för ett inflyttningsklart hus.

Många års arbete med att bygga och montera olika hustyper har givit oss en klar bild av både vad som är värt att satsa lite extra på och vad man aldrig får fuska med. Nu har vi samlat alla dessa erfarenheter i JK Hus och tagit fram våra husmodeller som alla har två saker gemensamt: de byggs med kvalitet i metod och material och de blir klara i tid.

När du köper ett hus av oss är det vi som bygger det
Vi vet allt om husen vi säljer – det är ju vi själva som bygger dem. Vi gjuter grunden, monterar huset och bygger inredningen, kaklar, lägger golv och ansvarar för VVS- och elinstallationer. Det är därför vi kan säga att vi har full kontroll och vet att vi kan hålla vad vi lovar. Så ställ gärna frågor! Så att du också får veta allt om huset du ska bo i.

Vi följer dig hela vägen hem
Vi är med dig från början till färdigt hus; från tomtletning, blanketter och formalia till inflyttningsklart hus. Det är bara det roligaste jobbet du måste göra själv; som att välja bland våra husmodeller och anpassa inredning och material så att huset får din personliga stil, till exempel.

Välkommen hem.